Föreningsbigården

Besök bigården med föreningskupan i Vinterviken, Gröndal!

Mellan Vintervikens trädgårdar och Nobels gamla fabrik finns våra bikupor (se kartan nedanför). Vanligtvis träffas vi en gång i veckan om vädret tillåter för att arbeta med våra bin. Under sommaren deltar bl.a. våra medlemmar, deltagare i biodlarkurser och andra intresserade. Dessutom stannar förbipasserande till en stund och pratar bin. Det är riktigt kul att ha den placerad intill gångvägen till Vinterviken.

Föreningsbigården i Vinterviken har en facebooksida. Där publicerar vi våra träffar så att ni kan komma och delta. Eftersom vi är väderberoende och vädret snabbt kan ändras utan förvarning är det bra att titta till sidan innan precis innan ni åker dit för att se om det blivit några ändringar.